Τρόποι πληρωμής

1. Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα

Οι συναλλαγές με κάρτα πραγματοποιούνται μέσω του συστήματος ePOS Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς (γίνονται δεκτές κάρτες Visa, Mastercard & Maestro). Η διαδικασία πληρωμής διενεργείται με την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών που εγγυάται η Τράπεζα Πειραιώς και υπόκειται σε αυστηρούς κανόνες εμπιστευτικότητας των στοιχείων των συναλλασσομένων. Για τον σκοπό αυτό σας ενημερώνουμε ότι κατα την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς, όπου θα εισάγετε τα στοιχεία σας. Η επιχείρηση μας ενημερώνεται από την τράπεζα για το εάν ολοκληρώθηκε η συναλλαγή και δεν αποθηκεύει κανένα στοιχείο της κάρτας σας.

2. Πληρωμή κατά την παράδοση (αντικαταβολή)

Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε με μετρητά στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφορών κατά την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας. Η υπηρεσία αυτή έχει επιλέον κόστος 2 στην αξία της παραγγελίας.
Η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν ισχύει για όσες παραγγελίες αποστέλλονται μέσω ΕΛΤΑ, δηλαδή για αποστολές προς δυσπρόσιτες περιοχές.

3. Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να να εξοφλήσετε την παραγγελία με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Στη συνέχεια παρακαλούμε στείλτε μας το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω email στο info@bricklane.gr. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και την ταχύτερη αποστολή της παραγγελίας, παρακαλούμε στο καταθετήριο να αναγράφεται ο κωδικός παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο που δόθηκε κατά την δημιουργία της. Για να ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής θα πρέπει να εμφανιστεί στον λογαριασμό μας το ποσό που κατατέθηκε και να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων. Η συγκεκριμένη διαδικασία απαιτεί τον ολοκλήρωση της εκκαθάρισης από την κάθε τράπεζα και για το λόγο αυτό ενδέχεται να καθυστερήσει η διαδικασία αποστολής των προϊόντων.

4. Πληρωμή στο κατάστημα

Σε περίπτωση που επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία από το κατάστημα μας, μπορείτε να εξοφλήσετε κατά την παραλαβή της με χρήση μετρητών ή κάρτας.