Ο γάμος του Χάρι και της Μέγκαν με… 60.000 Lego

Ο γάμος του Χάρι και της Μέγκαν με… 60.000 Lego

Ο προγραμματισμένος για το Σάββατο 19 Μαΐου γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έγινε… μία εβδομάδα νωρίτερα στο θεματικό πάρκο Legoland του Ουίνσδορ. Έντεκα μοντελιστές εργάστηκαν 752 ώρες για να αναπαραστήσουν τον πριγκιπικό γάμο χρησιμοποιώντας σχεδόν 60.000 τουβλάκια Lego!

Τα περισσότερα από αυτά ξοδεύτηκαν για το μοντέλο του Κάστρου του Ουίνσδορ, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή – για την ακρίβεια, χρειάστηκαν 39.960 τουβλάκια και 592 ώρες δουλειάς. Η άμαξα που θα μεταφέρει το ζεύγος αποτελείται από 1.500 τουβλάκια και τα δύο άλογά της από 200. Η Μέγκαν Μαρκλ με το νυφικό και το βέλο της, έχει ύψος 10 εκατοστά και χρειάστηκε 60 τουβλάκια. Περίπου τα ίδια υπολογίστε και για τον Χάρι, τον Γουίλιαμ, την Κέιτ, τη βασίλισσα Ελισάβετ και τα λοιπά μέλη της οικογενείας.

Το παρόν δίνουν και διάσημοι καλεσμένοι όπως ο Έλτον Τζον και οι Spice Girls, ενώ τα πλήθη που  θα θέλουν να δουν από μακριά το όλο σκηνικό αντιπροσωπεύονται από 500 Lego-ανθρώπους, που χρειάστηκαν 17.000 τουβλάκια.

Η εντυπωσιακή κατασκευή θα παραμείνει στη Legoland του Ουίνδσορ μέχρι τον Νοέμβριο.

Πηγή: reader.gr